Ring for ​et godt tilbud!

Telefon:​ 40 19 50 17

Eller send os en e-mail på:

veddumtraepiller@gmail.com

Produktinformation

​BARLINEK er en polsk virksomhed og er en af Polens største og mest respekterede producenter af trægulve. Det er et firma, der går meget op i miljøet, og de gør alt for at bruge det bedste træ og få det maksimale ud af deres materialer. Det er træ i den bedste kvalitet som de bruger til produktion af deres gulve, mens de bruger det overskydende træ til produktion af økologisk biobrændstof i form af træpiller. Disse BARLINEK træpiller bliver produceret nær skovområder, og er sammensat af det fineste savsmuld fra mahogni, eg, ask samt andet hårdt træ. Det er derfor også træpiller i yderst høj kvalitet fra BARLINEK man får, de har blandt andet en længere holdbarhed og holder derfor længere på varmen. Udover det er det også træpiller med omtanke for vores miljø og natur du køber, når du vælger træpiller fra BARLINEK.

​Fågelfors er et svensk sav- og høvleværk fra 1985. I 2007 besluttede de, at forsøge sig med fremstilling af træpiller af deres spåner. Fågelfors træpiller er støvfri og energirige. De svenske træpilleproducenter vokser sig langsomt ind på det danske marked, da de er yderst konkurrencedygtige rent prismæssigt.

Forssjö er et svensk savværk, som er en underafdeling til Sandåsa tømmer AB, som siden 1995 har produceret træpiller med fokus på neutral- og klimaenergi. Træpillerne produceres hovedsageligt af træ fra nærliggende skove.​

Kontakt os i dag!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

​Veddum Træpillesalg 

Rønholtvej 46
9560 Hadsund

Kontaktoplysninger​

​Telefon: 40 19 50 17

E-mail: veddumtraepiller@gmail.com​
CVR: 36665602

Følg os på Facebook​

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder, konkurrencer og gode tilbud.